ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Müşteri değil sanki terminatör

Müşteri değil sanki terminatör

Gazimağusa'da Baş Tiryaki isimli restoranda müşteri olarak bulunan M.M., önce başka müşterilerle tartıştı ardından da restoranda ne tabak bıraktı ne bardak.

Yayın Tarihi: 28/04/16 16:12
okuma süresi: 2 dak.
Müşteri değil sanki terminatör
A- A A+
Polis Basın Bülteni'ne göre olay bu sabaha karşı saat 01.30 sıralarında, Gazimağusa'da faaliyet gösteren "Baş Tiryaki" isimli restoranda meydana geldi.

Restoranda müşteri olarak bulunan M.M. (E-24), orada bulunan başka müşterilerle tartıştığı sırada restorana ait 120 adet meze tabağını, 50 adet su bardağını, 24 adet servis tabağını, 6 adet tuzluk setini, 1 adet tahta sandalyeyi, 1 adet 4 kişilik tahta masayı ve bir adet lazer ışığı kırarak hasara uğrattı.

M.M. hakkında yasal işlem başlatılırken, polisin soruşturması sürüyor.

KAPORTAYI BOYDAN BOYA ÇİZDİ

Öte yandan Polis Basın Bülteni'nde yer alan bir başka olay ise, 22 ila 23 Nisan tarihlerinde 23.30 - 02.45 saatleri arasında, Lefkoşa'da Iğılgaz Sokak'ta meydana geldi.

Sokak üzerindeki toprak alanda park halinde bulunan Oxana Garizan'a ait FV 04 VNR plakalı mercedes C220 model aracın tüm kaportası, A.A.(E-24) tarafınan sert bir cisimle kasten ve kanunsuz olarak çizilerek, hasara uğratıldı.

24 yaşındaki A.A. tutuklanırken, soruşturma sürüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.