ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Alkollü içki hırsızlığından aranan 2 kişi tutuklandı

Alkollü içki hırsızlığından aranan 2 kişi tutuklandı

Erülkü Süpermarket'te 25 Nisan'da meydana gelen alkollü içki hırsızlığı olayıyla ilgili aranan A.O.A.A.(E-24) ve Z.A.S.(E-24) adlı kişiler, polis tarafından tutuklandı.

Yayın Tarihi: 29/04/16 09:12
okuma süresi: 1 dak.
Alkollü içki hırsızlığından aranan 2 kişi tutuklandı
A- A A+

Polis Basın Bülteni'ne göre 25 Nisan'da Demirhan'da faaliyet gösteren "Erülkü Supermarket" isimli iş yeri içerisinde, müşteri olarak bulunan beş kişinin içki reyonundan aldıkları muhtelif markalardaki toplam sekiz şişe alkollü içkiyi ödeme yapmadan market dışına çıkarmak suretiyle çaldıkları tespit edilen ve olayın ardından aranan A.O.A.A.(E-24) ve Z.A.S.(E-24) adlı kişiler tespit edilerek tutuklandı.

Olaya 5 kişinin karıştığı tespit edilmiş, 3 kişi olay sonrasında tutuklanmıştı. Son tutuklamaların ardından polis soruşturması devam ediyor.

İlgili haber:
Erülkü'den içki çalan 3 genç tutuklandı, 2 genç ise aranıyor

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.