ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Muhabire şiddet tehditinde bulunan kişiye yasal işlem

Muhabire şiddet tehditinde bulunan kişiye yasal işlem

Girne'de Kaza Mahkemesi avlusunda isminin baş harfleri E.T.K. olan bir kişi, akrabası mahkeme huzuruna çıkarıldığı sırada fotoğraflarını çektiği gerekçesiyle bir muhabire şiddet tehdidinde bulundu.

Yayın Tarihi: 21/05/16 10:58
okuma süresi: 2 dak.
Muhabire şiddet tehditinde bulunan kişiye yasal işlem
A- A A+

Polis Basın Bülteni'ne göre, E.T.K. hakkında yasal işlem başlatıldı.

HIRSIZLIK

Girne'de dün saat 04.00 sıralarında Selin Seyhan'a ait evin açık mutfak penceresinden içeriye giren A.A. (E-20) ve S.B.A. (E-22), ikametgah içerisinden muhafaza edilen 30 TL nakit para, sigara ve plastik süpürge ve küreğini çaldı.

Polis A.A. ve S.B.A'nın tutuklandığını açıkladı.

MESKUN MAHALDE ATEŞ AÇMA

Gönyeli'de Perşembe günü meydana gelen "Meskun Mahalde Ateş Açma" meselesiyle ilgili aranan K.G. (E-33), Y.A. (E-28) ve M.İ.'nin (E-32) tespit edilerek tutuklandığı açıklandı.

Gönyeli'de E.G. (E-33) ile Cihangir Tortuk, aralarında önceden bulunan husumeti konuştukları sırada Y.A.(E-28), K.G (E-27), M.K. (E-29), A.Ö.Y.(E-25) ve henüz kimliği tespit edilemeyen 3 kişi araya girip, ellerinde kanunsuz olarak bulundurdukları sopa ile Cihangir Tortuk'u ciddi şekilde darp etmişti. Kimliği henüz tespit edilemeyen bir erkek şahıs ise olay sırasında, tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu tabancayla havaya bir el ateş açmıştı.

YANGIN

Girne'de dün Karaoğlanoğlu Caddesi üzerindeki 5 dönüm arazi içerisinde tespit edilemeyen bir sebepten dolayı bir yangın meydana geldi.

Polis, yangının itfaiye ekipleri tarafından söndürüldüğünü, çıkan yangın sonucu 100 adet çiçek fidesi, 6 adet Hurma fidesi, 1 adet toplu damlama lastiği, 50 metre plastik boru ve 50 adet farklı ebatlarda plastik saksı tamamen; 4 adet narenciye ağacı ile 1 adet incir ağacı kısmen yandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.