ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Girne'de garajda başlayan yangın 4 daireye zarar verdi

Girne'de garajda başlayan yangın 4 daireye zarar verdi

Girne'de bu sabah bir apartmanın garaj yolunda yangın çıktı, yangında birçok eşya yandı, 4 daire zarar gördü.

Yayın Tarihi: 24/05/16 16:08
okuma süresi: 1 dak.
Girne'de garajda başlayan yangın 4 daireye zarar verdi
A- A A+
Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, saat 10:45 sıralarında, Girne'de Orhaneli Sokak üzerinde bulunan Çimen-2 Apartmanı'nda, muhtemelen üst katlardan atılan sönmemiş sigara izmaritinin apartman garaj yolunda bulunan kullanılmayan şiltelerin üzerine düşmesi sonucu yangın çıktı.

Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın sonucu; apartmanın arka kısmında garaj yolunda bulunan 2x5 m ebadındaki kuş kafesi, kullanılmayan 20 adet şilte, 10 adet baza yatak, 20 adet tekli koltuk ile garaj bölümün ambar olarak kullanılan kısmına ait PVC pencere tamamen yandı.

Yangının üst katlara sirayet etmesi sonucu 2 ve 6 numaraları dairelere ait yatak odaları ve içerisindeki eşyalara tamamen; 3 ve 7 numaralı dairelere ait yatak odalarına ait eşyalar ise kısmen yanarak zarar gördü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.