ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Avludan su motoru çalan 3 kişi tutuklandı

Avludan su motoru çalan 3 kişi tutuklandı

Öncek gün saat 02:00 sıralarında, Yılmazköy de, K.T. (E-24), A.D. (E-21) ve N.E. (E-25) tarafından Özel Kaymakamtorunları'na ait ikametgahın avlusu içerisinde bulunan bir adet su motoru çalındı.

Yayın Tarihi: 12/06/16 10:55
okuma süresi: 1 dak.
Avludan su motoru çalan 3 kişi tutuklandı
A- A A+

Su motorunu çalan şahıslar tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

SAHTE EVRAK DÜZENLEME, TEDAVÜLE SÜRME VE SAHTEKARLIKLA PARA TEMİNİ

Girne'de, 4 Mart tarihinde H. E. (E-39), Kamer Kanatlı'ya ait Dikmen'de bulunan ikametgahı noterde düzenlemiş olduğu sahte vekaletname ile bir başka şahsa 10.000 STG karşılığında satmak suretiyle bahse konu evrağı tedavüle sürüp sahtekarlıkla para temin ettti. Adı edilen kişi aranmakta olup soruşturma, devam ediyor.

YANGIN

Dün saat 11.00 sıralarında, Güzelyurt'ta, Yaşar Eren'e ait olup Dallas bölgesinde bulunan narenciye bahçesi içerisinde henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı bir yangın meydana geldi. Çıkan yangın neticesinde 25 adet king mandalın fidanı kısmen, 60 metre 16'lık damlama su lastiği ve 40 metre 50 milimlik ana su lastiği yanarak zarar gördü. Soruşturma devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.