ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Gazimağusa, Geçitköy ve Alsancak'ta uyuşturucudan 6 kişi tutuklandı

Gazimağusa, Geçitköy ve Alsancak'ta uyuşturucudan 6 kişi tutuklandı

Gazimağusa, Geçitköy ve Alsancak'ta uyuşturucu madde bulundurmaktan 6 kişi tutuklandı.

Yayın Tarihi: 19/06/16 12:59
okuma süresi: 2 dak.
Gazimağusa, Geçitköy ve Alsancak'ta uyuşturucudan 6 kişi tutuklandı
A- A A+

Polis'ten yapılan açıklamaya göre, dün saat 04.00'de İskele istikametinden Gazimağusa istikametine giden ve polisin dur emrine uymadığı için takip edilen Ö.U'nun (E-21) ikametgahındaki araçta yapılan aramada, hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık iki gram madde, içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan iki adet öğütücü ile kül tablası içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan toplam 15 adet sigara izmariti bulundu. Ö.U tutuklandı.

Geçitköy'de faaliyet gösteren bir gece kulübünde ise dün gece saat 22.00'de yapılan aramada, gece kulübü çalışanı M.E'nin (E-35) tasarrufunda Mdma türü uyuşturucu olduğuna inanılan toplam 4 adet hap, gece kulübünde müşteri olarak bulunan Y.A (E-23) ve A.G'nin (E-29) tasarrufunda sigara paketi içerisinde tütünle karışık hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan bir adet ucu yanık sigara izmariti bulundu.

M.E, Y.A, A.G ve meseleyle ilgisi olduğuna inanılan işyeri işletmecisi R.Ö (E-47) tutuklandı.

Bu sabah ise Alsancak'ta faaliyet gösteren bir otelde kalan T.C'nin (K-26) odasında yapılan aramada, hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 2 gram ağırlığında madde bulundu ve T.C tutuklandı.

Olaylarla ilgili soruşturma sürüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.