ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Hırsızlık ve darp olaylarında toplam 8 kişi tutuklandı

Hırsızlık ve darp olaylarında toplam 8 kişi tutuklandı

Gazimağusa ve Erülkü Süpermarket'te yaşanan hırsızlık ve Ercan Havaalanı Kavşağı'nda meydana gelen darp olaylarında toplam 8 kişi tutuklandı, 1 kişi de aranıyor.

Yayın Tarihi: 19/06/16 13:42
okuma süresi: 2 dak.
Hırsızlık ve darp olaylarında toplam 8 kişi tutuklandı
A- A A+

Polis Basın Bülteni'ne göre, Gazimağusa'da Çiğdem Sokak'ta tadilat halinde bulunan kapısız ikametgaha önceki gün giren ve Abdulkadir Kara'ya ait 2 adet spiral, 1 adet cep telefonu ve 1 çift ayakkabı çalan A.Y (E-40) aranıyor.

Öte yandan Ercan Havaalanı Kavşağı eski Lefkoşa anayolu içerisinde, aralarında bulunan anlaşmazlığı konuşmak amacıyla Rıdvan Çakmak ile bir araya gelen A.A (E-29), A.A (E-33 ) ve İ. B (E-37), çıkan tartışma sonucu Çakmak'ı ciddi şekilde darp ederek cep telefonunu çaldılar. Polis açıklamasına göre, dün saat 10.30 sıralarında meydana gelen olay neticesinde A.A (E-29), A.A (E-33 ) ve İ. B (E-37) tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

Bu arada Erülkü Süpermarket'te çalışan ve marketten aldıkları çeşitli ürünleri kasadan geçirmeyerek çaldıkları tespit edilen G. K (K-38), E. B (K-27), E. K (K-31), B. A (K-20 ) ve E. D (E-23) tutuklandı. 11 Haziran'da yaşanan olayla ilgili soruşturma sürüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.