ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Zorla kaçırıp parasını çaldılar

Zorla kaçırıp parasını çaldılar

Lefkoşa'da yaşayan Ziavr Rahman, İ.S., H.Ö. ve H.A. tarafından önce evinden kaçırıldı, ardından da Gazimağusa'ya götürüldüğü bir evde üzerindeki 5 bin Euro para zorla alındı.

Yayın Tarihi: 24/06/16 15:02
okuma süresi: 2 dak.
Zorla kaçırıp parasını çaldılar
A- A A+
Polis Bülteni'ne göre 23.06.2016 tarihinde, saat 12:00 sıralarında, İ.S.(E-40), H.Ö.(E-41) ve H.A.(E-24), Bangladeş uyruklu Ziavr Rahman'ı, Lefkoşa'da kalmakta olduğu ikametgahtan zorla alıp kullanımlarında bulunan araç içerisine zorla koyarak kaçırdıktan sonra, Gazimağusa'da bulunan bir ikametgaha götürerek, Rahman'ın tasarrufunda bulunan, 5000 Euro nakit parayı alıp tasarruflarına geçirmek suretiyle soygun suçu işlediler.

Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada; 18.06.2016 tarihinde, de Gazimağusa'da, İ.S.(E-40), H.Ö.(E-41), Ö.O.(E-24) ve A.O.(E-24)'ın, Ziavr Rahman'ı, Ö.O'ya ait ikametgah içerisinde zorla alıkoyduktan sonra adı edileni elleri ve ayaklarıyla vücudunun muhtelif yerlerine vurmak suretiyle darp ettikten sonra tasarrufunda bulunan 2000 Euro nakit parayı zorla alıp tasarruflarına geçirmek suretiyle soygun suçunu işledikleri tespit edildi.

A.O. polis tarafından aranırken, diğer şahıslar tutuklandı. Polis soruşturması sürüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.