ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

5 bölgede yangın çıktı

5 bölgede yangın çıktı

Akdoğan, Yayla, İskele, Kantara ve Dikmen-Taşkent anayolu üzerinde dün çıkan yangınlar, kısa sürede söndürüldü. Akdoğan'daki ev yangınında ütü ve bazı eşyalar; Yayla'daki yangında narenciye ağaçları; İskele'deki yangında 25 çam ağacı; Kantara'daki yangında 5 çam ağacı; Dikmen'deki yangında ise 150 balya yandı.

Yayın Tarihi: 27/06/16 19:18
okuma süresi: 2 dak.
5 bölgede yangın çıktı
A- A A+
Polis Basın Bülteni'ne göre, Akdoğan'da Behaettin Doğu'ya ait evde masa üzerinde açık unutulan ütünün kısa devre yapması neticesinde çıkan yangında; ütü, ütü masası, bavul, elektrikli süpürge tamamen yandı.

NARENCİYE AĞAÇLARI VE ÇAMLAR YANDI

Yayla'da Ayhan Talaş'a ait narenciye bahçesi içerisinde muhtemelen elektrik tellerinin birbirine teması sonucu oluşan kıvılcım nedeniyle çıkan yangında ise 12 narenciye ağacı tamamen, 25 narenciye ağacı kısmen yandı.

İskele'de piknik alanının batısındaki ormanlık alanda çıkan, nedeni tespit edilemeyen yangın sonucu 25 çam ağacı kısmen yandı.

KANTARA'DA YANGIN

Kantara'da Kantara Restoran ile Kantara Kalesi arasındaki asfalt yolda da yangın çıktı.

Yangın, Orman Dairesi ekibi tarafından söndürülmeye çalıştığı sırada, yangın yerinin 50 metre doğu kısmında kuru otların tutuşmasıyla bir yangın daha çıktı.

Nedeni tespit edilemeyen her iki yangın da, hızlı bir şekilde olay yerine gelen itfaiye ve Orman Dairesi ekipleri tarafından söndürülürken, toplam 15 metrekare alan içerisindeki 5 çam ağacı kısmen yandı.

BALYALAR YANDI

Dikmen - Taşkent anayolunda ise, İsmail Gülakdeniz ve Ersoy Taluğ'a ait toplam 25 dönüm arazi içerisinde tespit edilemeyen bir sebepten dolayı yangın meydana geldi.

Çıkan yangın sonucu Ersoy Taluğ' a ait 10 dönümlük arazi içerisindeki anız ve İsmail Gülkadeniz'e ait 15 dönümlük arazi içerisinde bulunan 150 küçük balya tamamen yandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.