ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Sahte evrakla yaklaşık 3 bin TL temin eden 2 kişi tutuklandı

Sahte evrakla yaklaşık 3 bin TL temin eden 2 kişi tutuklandı

Gazimağusa'da sahte evrakla yaklaşık 3 bin TL temin eden 2 kişi tutuklandı.

Yayın Tarihi: 02/07/16 14:51
okuma süresi: 2 dak.
Sahte evrakla yaklaşık 3 bin TL temin eden 2 kişi tutuklandı
A- A A+

Polis Basın Bülteni'ne göre, Gazimağusa'da U.A.(E-24), Mart 2016'da, kız arkadaşının işsizlik maaşı alabilmesi için kız arkadaşı tarafından U.D.'ye (E-58) yetki verildiğini gösteren sahte belge düzenledi.

Daha sonra bu belgeyi ilgili daireye vermek suretiyle tedavüle süren ve toplamda 3 bin 76 TL'yi sahtekarlıkla temin eden U.A. ve U.D. tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

TATLISU'DA ESKİ ESER BULUNDU

Tatlısu'da A.G.'ye (E-49) ait iş yerinde ve ikametgahında dün polis tarafından yapılan aramada, eski eser nitelikli 1800'lü yıllara ait bir adet ahşap ikonastasis kapı, eski eser nitelikli 2 adet madeni sikke ve iki adet canlı mermi tespit edilerek, emare olarak alındı.

Adı edilen hakkında yasal işlem başlatılırken, soruşturma devam ediyor.

ALSANCAK'TA HIRSIZLIK

Alsancak'ta F.Ç.'nin (E-45), İsmet Karacaoğlu tarafından ATM cihazında unutulan banka kartı ile 800 TL para çekmek suretiyle hırsızlık yaptığı tespit edildi.

Adı edilen tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

KAYIP ŞAHISIN ÜLKESİNE DÖNDÜĞÜ TESPİT EDİLDİ

Polis, 26 Haziran'da "kayıp" olduğu bildirilen İskele'de sakin Nasrın Ansarı Targhı'nın kendi rızası ile evinden ayrıldığı ve ülkesine dönmek üzere adadan ayrıldığının tespit edildiğini bildirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.