ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Ercan'da bir yolcunun valizinde 25 kilogramlık et ürünü bulundu

Ercan'da bir yolcunun valizinde 25 kilogramlık et ürünü bulundu

Ercan Havaalanı'ndan ülkeye giriş yapmak isteyen bir yolcunun bavulunda 25 kilogramlık et ürünü bulundu.

Yayın Tarihi: 10/07/16 13:56
okuma süresi: 3 dak.
Ercan'da bir yolcunun valizinde 25 kilogramlık et ürünü bulundu
A- A A+

Polisin verdiği bilgiye göre, dün Ercan'da, Lokmacı ve Metehan kara giriş kapılarında denetim yapıldı.

Buna göre, Ercan Havalimanı'ndan ülkeye giriş yapmak isteyen S.M.'nin bavulunda 15 kilo kurutulmuş balık eti, 2 kilo pastırma ve 8 kilo et ile muhtelif markalarda sigara paketi ve kartonu bulundu. S.M. hakkında yasal işlem başlatıldı.

Metehan Kara Giriş Kapısı'ndan geçiş yapmak isteyen M.D.'nin aracında ise 10 kilogram tavuk eti, 1 kilogram dana eti, 3 parça balık bulundu. M.D. hakkında da yasal işlem başlatıldı.

İŞ KAZASINDA AĞIR YARALANAN WARRAICH YOĞUN BAKIMDA

Gemikonağı'nda dün geçirdiği iş kazası sonucu ağır yaralanan 40 yaşındaki Choudhry Ahmed Ali Warraich isimli işçinin yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

Polisin verdiği bilgiye göre, dün öğle sıralarında Gemikonağı'nda bir iş kazası oldu. İnşaat şirketinin yaptığı kafeterya binasının zemin katında çalışan Warraich, iskele üzerinde çalışırken dengesini kaybedip beton zemine düştü. Yaklaşık 3.5 metre yükseklikten düşen Warraich ciddi şekilde yaralandı.

Warraich, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesine kaldırılarak yoğun bakımda müşahede altına alındı.

HURDA ATÖLYESİNE GİREN HIRSIZA SUÇÜSTÜ

Hurda atölyesinden elektrik kablosu ve radyatör çalan hırsız suçüstü yakalandı.

Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, bu sabaha yakın Aydınköy'de bir hurda atölyesinden araba radyatörü ile muhtelif ebatlardaki 40 kilogram ağırlığında elektrik kablosu çalan K.H. (E-39) suçüstü tespit edilerek tutuklandı.

SAHTE KİMLİKLE ÜLKEYE GİRMEK İSTEYEN KİŞİ TUTUKLANDI

Ercan Havaalanı'ndan başkasının kimliğine bürünerek, ülkeye girmek isteyen bir kişi tutuklandı.

Polisin verdiği bilgiye göre, KKTC'ye girişi yasak olan C.A. (E-34), bir başkası adına düzenlenmiş nüfus cüzdanını görevli memura verip, tedavüle sürdü. Söz konusu kişi tutuklandı.

Öte yandan polis, 15 yaşındaki Elif Beyza Altay'ın (K) önceki gün sabah saatlerinde Alsancak'taki evinden ayrıldığını ve henüz dönmediğini de bildirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.