ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Gemikonağı'ında iş kazasında ağır yaralanan Warraıch yaşamını yitirdi

Gemikonağı'ında iş kazasında ağır yaralanan Warraıch yaşamını yitirdi

Gemikonağı'nda 9 Temmuz'da meydana gelen iş kazasında ağır yaralanan Choudhry Ahmed Ali Warraich (E-40), dün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 17/07/16 10:08
okuma süresi: 2 dak.
Gemikonağı'ında iş kazasında ağır yaralanan Warraıch yaşamını yitirdi
A- A A+

GEMİKONAĞI'NDA İSKELE ÜZERİNDEN DÜŞEN WARRAICH ÖLDÜ

9 Temmuz'da Gemikonağı'ndaki bir kafeterya inşaatının zemin katında çalıştığı iskele üzerinden dengesini kaybedip düşen ve ciddi şekilde yaralanan Choudhry Ahmed Ali Warraich (E-40), dün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

Warraich, tedavi gördüğü Yakın Doğu Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen dün saat 06.30 sıralarında yaşamını yitirdi.

Warraich'in cesedi üzerinde Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde doktor tarafından yapılan otopsi sonucunda ölüm sebebinin; "yüksekten düşme ile oluşması mümkün künt kafa travması sonucu gelişen parçalı kafa kemikleri kırıkları ve beyin kanaması" neticesinde meydana geldiği tespit edildi.

GAZİMAĞUSA'DA ARAÇ YANGINI

Gazimağusa'da dün, Küçük Sanayi Bölgesi'ndeki bir araç yıkama yerinde park halinde bulunan Nurgül Önsel'e ait aracın muhtemelen elektrik aksamından çıkan kıvılcım sonucu ön göğüs kısmı ve tavanın iç döşemesi yandı. Yangından dolayı aracın ön camı da ısıdan patladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.