ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Gazimağusa'da hırsızlık

Gazimağusa'da hırsızlık

Gazimağusa'da ziynet eşyaları çalındı.

Yayın Tarihi: 26/07/16 18:03
okuma süresi: 1 dak.
Gazimağusa'da hırsızlık
A- A A+
Gazimağusa'da ziynet eşyaları çalındı.

Polis basın bültenine göre, 5 Temmuz – 18 Temmuz tarihleri arasında Gazimağusa'da M.O. (E-21), Çiğdem Bayraktar'a ait ikametgahın penceresinden içeriye girerek, ikametgah içerisinden muhtelif ziynet eşyalarını çaldı. Adı edilen tutuklandı, soruşturma devam ediyor.

KARAKUM'DA KREDİ KARTI HIRSIZLIĞI

Karakum'da faaliyet gösteren bir süpermarkette çalışan A.A.'nın (K-34), bazı müşterilerin Mayıs ve Haziran aylarında kredi kartı ile yaptığı alışverişleri iptal etmedikleri halde "iptal" gösterip yapılan alışverişlerin karşılığı olan parayı kasadan çaldığı tespit edildi. Adı edilen tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

İSKELE'DE CEP TELEFONU ÇALINDI

İskele'de dün V.P. (E-31) ve N.B. (K-34), bir marketin önündeki masa üzerinde bulunan Adem Bakırcı'ya ait cep telefonunu çaldı. Adı edilenler hakkında yasal işlem başlatılırken, soruşturma sürüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.