ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Yine kaza yine ölüm

Yine kaza yine ölüm

Girne-Alsancak çevre yolunda saat 01.15 sıralarında meydana gelen kazada KZ 861 plakalı aracın sürücüsü 24 yaşındaki Adem Cihan hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 04/08/16 08:00
okuma süresi: 2 dak.
Yine kaza yine ölüm
A- A A+
Kıbrıs Postası

Günün ilk saatlerinde Girne bölgesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi. Saat 01.15 sıralarında Girne-Alsancak çevre yolunda meydana gelen kazada KZ 861 plakalı aracın sürücüsü 24 yaşındaki Adem Cihan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza, saat 01.15 sıralarında Girne-Alsancak çevre yolunun 3-4'üncü kilometreleri arasında 24 yaşındaki Adem Cihan, yönetimindeki KZ 861 plakalı salon araç ile aşırı süratli ve dikkatsizce Girne'den Alsancak istikametine seyrettiği sırada, Edremit çemberine dikkatsizce girerek direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun solundan çıkarak aracı ile kaldırıma çarptıktan sonra takla atarak durabilmesi sonucu meydana geldi.

Kaza sonucu ciddi şekilde yaralanan araç sürücüsü kaldırıldığı Girne Doktor Akçiçek Hastahanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Araçta yolcu olarak bulunan 24 yaşındaki Ahmet Direk ise tedavisi sonrası taburcu edildi. Polisin kaza ile ilgili soruşturması devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.