ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Alsancak'ta bir kişi sürdüğü tankerle iki kişiyi öldürmeye teşebbüs etti

Alsancak'ta bir kişi sürdüğü tankerle iki kişiyi öldürmeye teşebbüs etti

Alsancak'ta S.K. (E-40) kimlikli kişi, alkolü içki tesiri altında bulunduğu sırada, yönetimindeki JL P83 plakalı su tankerini Nidai Köle ve Mesut Balkaya isimli kişilerin üzerlerine doğru sürerek öldürmeye teşebbüs etti.

Yayın Tarihi: 28/08/16 11:10
okuma süresi: 2 dak.
Alsancak'ta bir kişi sürdüğü tankerle iki kişiyi öldürmeye teşebbüs etti
A- A A+

Polis Basın Bülteni'ne göre Ankara Caddesi üzerinde meydana gelen olayda bir büfenin kapı ve camı, iki adet yuvarlak masa, iki adet plastik sandalye ve iki demir sandalye zarara uğradı. S.K. tutuklandı.

UYUŞTURUCU MADDE TASARRUFU

Polis tarafından şüpheli görülen Ö.Ö. (E-26) ve A. Y.'nin (K-21) üzerlerinde yapılan arama neticesinde tasarruflarında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 3 gram ağırlığında madde bulunarak emare alındı.

Mesele ile ilgili görülen C.D.'nin (E-27) üzerinde yapılan aramada ise 5 adet kapalı paket içerisinde sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 15 gram ağırlığında madde bulunarak emare alındı. Zanlılar tutuklandı.

VAHİM ZARAR

Lefkoşa'da, Tınas Tepe sokağı içerisinde H. B. A. (E-38), kız kardeşini dövdüğü gerekçesiyle elleri ve ayaklarıyla vurduğu Oğuz Vural'ın kolunun kırılmasına sebep oldu. Polis H.B.A.'yı tutukladı.

HIRSIZLIK

Lefkoşa'da Önder Alışveriş Merkezi isimli iş yerinden, S. D.'nin (K-59), muhtelif marka ve çeşitlerdeki kıyafetleri el çantası içerisine koyup, ödeme yapmadan iş yerinden çıkarmak suretiyle çaldığı tespit edildi. Zanlı tutuklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.