ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Geçitkale'de 59 yaşındaki Soyal Ani rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti

Geçitkale'de 59 yaşındaki Soyal Ani rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti

Geçitkale sakini 59 yaşındaki Ergin Soyal (E) ikametgahında aniden geçirdiği rahatsızlık nedeniyle kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 24/09/16 13:05
okuma süresi: 3 dak.
Geçitkale'de 59 yaşındaki Soyal Ani rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti
A- A A+

GEÇİTKALE'DE ANİ ÖLÜM

Geçitkale sakini 59 yaşındaki Ergin Soyal (E) ikametgahında aniden geçirdiği rahatsızlık nedeniyle kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi. Ölüm sebebinin "kalp yetmezliği" olduğu tespit edildi.

GAZİMAĞUSA DEVLET HASTANESİ'NDE KAMU GÖREVLİSİ TARAFINDAN HIRSIZLIK

Gazimağusa Devlet Hastanesi çalışanı, Radyoloji Servisi'nde tahsil ettiği bin 40 TL nakit parayı zimmetine geçirdiği gerekçesiyle tutuklandı.

Polisten verilen bilgiye göre, isminin baş harfleri S.Ç.(E-34) olan Hastane çalışanı söz konusu meblağı 01 Kasım 2015 ile 18 Mayıs 2016 tarihleri arasında zimmetine geçirdi. Soruşturma devam ediyor.

UYUŞTURUCU TASARRUFUNDAN DÖRT KİŞİ TUTUKLANDI

Güzelyurt - Bostancı anayolu üzerinde uyuşturucu tasarrufu suçundan üç kişi tutuklandı. Bir polis memurunun Güzelyurt - Bostancı anayolu üzerinde park halinde bulunan bir araca yaklaşması üzerine isminin baş harfleri A.A.A.(E-25) olan şahıs, tasarrufunda bulunan yaklaşık 4 gram ağırlığındaki "sentetik cannabinoid" türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyi yere atıp, yaya olarak kaçmaya çalıştığı bir sırada yakalandı. Araçta yolcu olarak bulunan A.A.C.(E-25) ve M.A.M.(E-20) de tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

Alsancak'ta ise gittiği bir eğlence mekanında rahatsızlanarak Girne Dr. Akçiçek Hastanesi'ne sevk edilen isminin baş harfi C.T.Y.(E-26) olan kişinin çanta ve aracında yapılan aramada, hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık yarım gram ağırlığında madde ile üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan metal uyuşturucu ezme aleti bulundu.

Bahse konu şahıs hastaneden taburcu olmasına müteakip tutuklandı.

GAZİMAĞUSA'DA DARP VE TEHDİT VAHİM ZARAR VE ŞİDDET TEHDİDİ

Gazimağusa'da 20 Eylül'de Pedram Sharifi'nin çenesini yumruk vurarak kırmak ve kardeşi Reza Sharifi'yi de olayı polise ihbar etmesi halinde öldürmekle tehdit etme suçundan ismin baş harfleri A.Ç.(E-39) olan bir kişi hakkında yasal işlem başlatıldı. Soruşturma devam ediyor.

İZİNSİZ ATEŞ YAKMAK

Gaziveren'de, Afrodit bölgesinde bulunan arazi içerisinde dün yetkili makamdan izinsiz temizlik yapmak amacıyla kamış ve kuru otları ateşe verdiği gerekçesiyle isminin baş harfleri U.A. (E-50) olan kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Soruşturma devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.