GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Anastasiadis: "Daha fazla diyaloğa ihtiyaç var"

Anastasiadis: "Daha fazla diyaloğa ihtiyaç var"

Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile bugün BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Temsilcisi Lisa Buttenheim'in ikametgahında gerçekleştirilen görüşmede, bugüne kadarki müzakerelerde meydana gelen "ilerleme ya da ilerlememenin ele alındığını" açıkladı.

Yayın Tarihi: 01/04/14 06:55
okuma süresi: 1 dak.
Anastasiadis: "Daha fazla diyaloğa ihtiyaç var"
A- A A+

Rum haber kaynaklarına göre Anastasiadis, Eroğlu ile görüşmesinin bitimi sonrasında Rum Başkanlık Sarayı'na dönüşünde yaptığı açıklamada, "Kıbrıs sorununun tüm unsurlarına ilişkin daha fazla diyaloğun gerekli olduğunun tespit edildiğini" vurguladı.

"Müzakere masasına sunulan tezlerin daha ayrıntılı ele alınabileceği ikinci aşamaya geçilebilmesi için diyaloğun en kısa sürede tamamlanması gerektiğini" ifade eden Anastasiadis, Kıbrıs Türk tarafının bugünkü görüşmede bazı endişelerini dile getirdiğini de sözlerine ekledi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.