GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 2 dak.

Anastasiadis'in Berlin'e yapacağı ziyaret

Anastasiadis'in Berlin'e yapacağı ziyaret

Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis'in 6–8 Mayıs tarihlerinde Berlin'e yapacağı ziyaretin oldukça önemli bir ziyaret olarak değerlendirildiği haber verildi.

Yayın Tarihi: 16/04/14 12:39
okuma süresi: 2 dak.
Anastasiadis'in Berlin'e yapacağı ziyaret
A- A A+

Kıbrıs Rum Haber Ajansı (KİPE)'nin "elindeki bilgilere" yer verdiği haberinde, Anastasiadis'in 6 Mayıs Salı günü Almanya Başbakanı Angela Merkel tarafından resmi olarak kabul edileceğini yazan Fileleftheros, bunun Anastasiadis'in başkanlığa seçilmesi ve Eurogroup olaylarının ardından Almanya'ya yapacağı ilk resmi ziyaret olduğuna dikkati çekti.

Gazete yine KİPE'nin elindeki bilgilere dayanarak, ziyaretin iki ülkeye de, ilişkilerinde yeni bir sayfa açmaları için fırsat tanıyacağını belirtti.

Anastasiadis'e Berlin ziyareti sırasında eşlik edecek olan bakanların yapacakları temaslar arasında, Rum Maliye Bakanı Haris Yeorgiadis'in Alman muhatabı Wolfgang Schaeuble ile yapacağı görüşmenin ayrı bir öneme sahip olduğunu kaydeden gazete, yine KİPE'nin bilgilerine dayanarak, Almanya'nın Rum kesiminin ekonominin iyileştirilmesi çabalarına destek vermesinin beklendiğini ekledi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.