GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

120 bin sağlık kartı yenilendi veya değiştirildi

120 bin sağlık kartı yenilendi veya değiştirildi

Rum sağlık sisteminde yapılan değişikliklerle hak sahibi kişi sayısı azaltılan ve bu çerçevede KKTC'de yaşayan Kıbrıslı Türklerin de kapsam dışı bırakıldığı bedava sağlık hizmeti, bu hizmetten yararlanmaya devam edeceklerin sağlık kartı yenileme-değiştirme süresi sona eriyor.

Yayın Tarihi: 22/04/14 11:09
okuma süresi: 1 dak.
120 bin sağlık kartı yenilendi veya değiştirildi
A- A A+

Simerini bedava sağlık hizmeti alımı için gerekli sağlık kartlarının yenilenmesi-değiştirilmesi süresinin 30 Nisan'da sona ereceğini, bugüne kadar kartını yenileyen-değiştiren kişi sayısını 120 bine ulaştığını ancak gerçek hak sahibi sayısının daha fazla olduğunu yazdı.

Gazete devamla sisteme getirilen değişiklikleri hatırlattığı haberinde, sağlık kartı olmayan hastaların Rum devlet hastanesi polikliniklerine 3 veya 6 Euro ücret ödediğini ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.