GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Kuveytliler geldi, temaslar başlıyor

Kuveytliler geldi, temaslar başlıyor

Kuveytli şirket "Kuwait Projects Company Holding"den (KIPCO) üç üst düzey yetkilinin, adaya geldikleri ve bugün temaslarına başlayacakları haber verildi.

Yayın Tarihi: 24/04/14 12:28
okuma süresi: 1 dak.
Kuveytliler geldi, temaslar başlıyor
A- A A+

Fileleftheros gazetesi, heyetin bugün Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Yatırım Çekme Örgütü (CİPA) üyeleri, bazı bakanlar ve diğer yetkililerle görüşeceğini aktardı.

Taşınmaz mal, banka sektörü ve enerji gibi konularda uzmanlaşmış olan Kuveytlilerin Anastasiadis'le yapacağı görüşmede, ekonominin durumu ve bazı Kamu İktisadi Teşebbüslerinin özelleştirilecek olmasından doğacak olası yatırım fırsatları hakkında bilgiler istemesinin beklendiğini aktaran gazete, CİPA yetkililerinin de Güney Kıbrıs'taki hukuki ve vergi çerçevesi hakkında bilgiler vereceğini kaydetti.

Gazete, haberinde, DİSİ ile EDEK'in dünkü açıklamalarında Kuveyt'ten adaya heyet gelmesine ilişkin memnuniyetlerini dile getirdiklerini aktardı.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.