GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Nikolau hata yapıldığını kabul etti

Nikolau hata yapıldığını kabul etti

Rum Adalet ve Kamu Düzeni Bakanı Yonas Nikolau geçen Salı günü APOEL-AEL maçı öncesinde GSP stadyumu dışında çıkan olaylar hakkında konuşarak, operasyonun planlanması ve uygulanmasında hata yapıldığını kabul etti.

Yayın Tarihi: 25/04/14 09:50
okuma süresi: 1 dak.
Nikolau hata yapıldığını kabul etti
A- A A+

Simerini gazetesine göre, Nikolau dün polisle gerçekleştirdiği görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, olaylarla ilgili üstlenilmesi gereken net sorumlulukların olduğunu belirtti.

Polisin günah keçisi olmasını kabul etmeyeceğini söyleyen Nikolau, kimsenin sorumlulukları gizleyemeyeceğini ifade etti. Kendisine yönelik eleştirilere de yanıt veren Nikolau, görevinden istifa etmeyeceğini söyledi.

Gazete ayrıca haberinde dünkü toplantıda yüksek risk teşkil eden maçlarda Rum Çevik Kuvveti'nin (MMAD) görevlendirilmesine karar verildi.

Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis ise uygar ve çağdaş bir toplumda herhangi bir grubun taraftarlarının uygunsuz ve şiddet içeren davranışlarının kabul edilmez olduğunu ifade etti.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.