GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Alithia: "Abdullah Gül küstah ve kışkırtıcı"

Alithia: "Abdullah Gül küstah ve kışkırtıcı"

Barış Harekatı'nın yıldönümü sebebiyle dün KKTC'de gerçekleştirilen tören ve etkinlikler ile özellikle Türkiye Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün KKTC ziyareti Rum basınında yer aldı.

Yayın Tarihi: 21/07/14 11:22
okuma süresi: 1 dak.
Alithia: "Abdullah Gül küstah ve kışkırtıcı"
A- A A+

Gazeteler ayrıca, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve Türkiye Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarına da yer verdiler.

Filelefheros gazetesi "Türk Tarafı Gerçekler Temelinde Çözüm İstiyor – Gül: 'Barış ve Huzur Getirdi – Atilla'dan İşgal Bölgelerinde Kışkırtıcı Gösteriler" başlığı altında verdiği haberinde, Türkiye Cumhurbaşkanı Gül ve KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun açıklamalarını yansıttı.

Diğer gazeteler ise konuya ilişkin haberlerini şu başlıklarla yayımladılar:

Politis: "Kışkırtmalarla Kutlamalar – Gül: Türk İşgali Kıbrıs'a Barış ve Huzur Getirdi."

Simerini: "Erdoğan Kendi İstediği Bir Çözüm İçin Acele Ediyor – 'Kıbrıs Sorunu Her Zaman Aklımızda' – Gül de En Kısa Sürede Çözüm İstiyor."

Haravgi: "Gerçeklere Dayalı Çözümde Israrcılar."

Alithia: "Abdullah Gül Küstah ve Kışkırtıcı."

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.