GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Anatasiadis, Pazartesi günü Atina'ya gidiyor

Anatasiadis, Pazartesi günü Atina'ya gidiyor

Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Yunanistan Başbakanı Andonis Samaras'la Kıbrıs sorununu ele almak amacıyla Pazartesi günü Atina'ya gidiyor.

Yayın Tarihi: 22/07/14 12:18
okuma süresi: 1 dak.
Anatasiadis, Pazartesi günü Atina'ya gidiyor
A- A A+

Fileleftheros gazetesinin haberine göre, Anastasiadis'in Samaras'la gerçekleştireceği görüşmede, Kıbrıs sorununun çözümü müzakerelerinde yaşanan gelişmeler ve Kıbrıs Türk ve Rum tarafının müzakerecileri Kudret Özersay ile Andreas Mavroyannis'in Atina ve Ankara'ya gerçekleştirmeleri söz konusu olan çapraz ziyaretler ele alınacak.

Gazete, Özersay ve Mavroyannis'in Atina ve Ankara'ya yapacakları çapraz ziyaretlerin ilk başta Ağustos ayının başında gerçekleşmesinin planlandığını ancak Yunan Dışişleri Bakanlığı'ndan olumlu yanıt alınamaması sebebiyle konunun sürüncemede kaldığını yazdı.

Habere göre Anastasiadis ve Samaras, ayrıca Orta Doğudaki gelişmeler, Türkiye ile İsrail ilişkilerindeki gerginlik, ABD'nin Kıbrıs sorundaki rolü gibi birçok konuyu daha ele alacaklar.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.