GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 2 dak.

ABD'nin "Buena Vista" şirketi Ledra Palace oteline talip

ABD'nin "Buena Vista" şirketi Ledra Palace oteline talip

Ara bölgede bulunan Ledra Palace Oteli'ne talip olan ve bu çerçevede Rum Ortodoks Kilisesi Başpiskoposu II. Hrisostomos'la temasa geçen ABD şirketinin, tüm dünyada turizm yatırımları bulunan "Buena Vista" şirketi olduğu bildirildi.

Yayın Tarihi: 25/07/14 13:05
okuma süresi: 2 dak.
ABD'nin "Buena Vista" şirketi Ledra Palace oteline talip
A- A A+

Alithia gazetesi haberinde, tarihi Ledra Palace Oteli'ne talip olan ABD şirketi Buena Vista yetkililerinin Güney Kıbrıs'ta bulunduğunu ve bu çerçevede Başpiskopos II. Hrisostomos'la temasa geçtiklerini yazdı.

Gazete, söz konusu şirketin yetkililerinin bu çerçevede Ledra Palace Oteli'nde incelemelerde bulunduklarını belirtirken, şirketin otele ilişkin bilgi ve verileri değerlendirerek yatırım konusunda karar vereceğini vurguladı.

Gazete, söz konusu şirketin Ledra Palace Oteli'nde kumarhane işletme niyetinde olduğu şeklindeki haberlerin ise gerçeği yansıtmadığını, şirketin tüm dünya çapındaki tesislerinin hiçbirinde kumarhane olmadığını belirtti.

Haberde, söz konusu şirketin ayrıca, Larnaka'nın Aya Napa bölgesinde bulunan "Kermiya" isimli otele de talip olduğu ve otelin yanında bulunan Başpiskoposluğa ait binayı satın alma amacıyla da Hrisostomos'la görüştükleri belirtildi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.