GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Ryanair: "Kıbrıs Havayolları'na özel bir ilgimiz yok"

Ryanair: "Kıbrıs Havayolları'na özel bir ilgimiz yok"

Ryanair Şirketi Başkanı Michael O'Leary, şirketin, büyük borç altında olan "Kıbrıs Havayolları"nı satın almaya "özel" bir ilgi duymadığını belirtti.

Yayın Tarihi: 29/07/14 11:02
okuma süresi: 1 dak.
Ryanair: "Kıbrıs Havayolları'na özel bir ilgimiz yok"
A- A A+

Fileleftheros gazetesinin, "Ryanair: Özel Bir İlgimiz Yok" başlıklı haberine göre, diğer şirketler gibi kendilerinin de Kıbrıs Havayolları'nın satın alınması prosedürüne uygun olarak talep formu sunduklarını ifade eden O'Leary, havayollarının satın alınması konusunda sadece bir ön prosedürün söz konusu olduğunu, herhangi bir taahhüdün bulunmadığını söyledi.

Gazete haberinin devamında, O'Leary'nin, şirketi satın almaya aday olmaktaki hedeflerinin aslında, "Kıbrıs Havayolları"yla ilgili tüm bilgileri öğrenmek ve Güney Kıbrıs'taki rakiplerini daha iyi tanımak olduğunu ima ettiğini kaydetti.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.