GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

İtfaiye helikopteri denizdekileri korkuttu

İtfaiye helikopteri denizdekileri korkuttu

Baf'ın Çada bölgesinde çıkan yangını söndürme operasyonuna katılan Kamon32 tipi itfaiye helikopterleri denizden su almak isterken, açık deniz ile insanların gidebilecekleri son noktayı ayıran dubalara fazla yaklaşınca o anda denizde bulunan kişileri korkuttu.

Yayın Tarihi: 31/07/14 12:59
okuma süresi: 1 dak.
İtfaiye helikopteri denizdekileri korkuttu
A- A A+

Fileleftheros'un haberine göre dün sabah saatlerinde cereyan eden olayda, Aşağı Baf'ta "SODAP" diye bilinen plaja giden iki itfaiye helikopterinin 5'er tonluk kovalarını daldırdıkları noktanın çok yakınında bulunan kişilerin gazeteyi arayarak şikayetçi olduklarını yazdı.

Habere göre helikopterlerin kovalarını, denizdeki insanların çok yakınında suya daldırdıklarından şikayetçi olan kişilerden biri "kovayı o kadar yakınımıza attılar ki kovayla bizi de alacaklarını sandık, el sallayarak bizi fark etmelerini sağlamaya çalıştık" dedi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.