GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıs Bankası'nın hisseleri artırıldı

Kıbrıs Bankası'nın hisseleri artırıldı

Güney Kıbrıs'ta son zamanlarda büyük tartışma ve protestolara sahne olan ipotekli malların açık artırmayla satılmasına dair yasada, öze dokunulmadan bir dizi değişiklik yapılması için yeşil ışık yakıldığı bildirildi.

Yayın Tarihi: 29/08/14 12:20
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıs Bankası'nın hisseleri artırıldı
A- A A+

Alithia gazetesi, Rum Meclisi Maliye Komitesi ve İçişleri Komitesi'nin dün, yasayla ilgili yeniden görüştüğünü, toplantıya ara verilerek Rum Başkanlık Sarayı'na gidildiğini ve Rum Merkez Bankası Müdürü Hristalla Yorgacis ile Rum Maliye Bakanı Haris Yeorgiadis'in huzurunda, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis ile yeniden fikir alışverişinde bulunulduğunu, akabinde de Meclis'teki toplantıya devam edildiğini yazdı.

Gazete, Başkanlık Sarayı'ndaki toplantının olumlu geçtiğini ve Pazartesi günkü toplantıda, yasanın geçeceğine dair umutların arttığını kaydetti.

Yasada yapılacak değişikliklerin, Troyka'nın da kabul edebileceği değişiklikler olacağına işaret eden gazete, edindiği bilgilere dayanarak, bu değişikliklerin, ipotekli malların topluca satılmasının önlenmesine ilişkin olabileceğini belirtti.

KIBRIS BANKASININ HİSSELERİ ARTIRILDI

Gazete, bir diğer haberinde de, "Kıbrıs Bankası"nın hisselerinin dün alınan kararla 1 milyar Euro'ya çıkarıldığını yazdı.

Haberde, bu artırımla birlikte, "Kıbrıs Bankası"nda yeni bir döneme girildiği ifade edildi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.