GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 2 dak.

G-3 tüfeğiyle hayatına son verdi

G-3 tüfeğiyle hayatına son verdi

İki çocuk babası 35 yaşındaki bir şahsın, dün evinin garajında, G-3 tüfeğiyle hayatına son verdiği haber verildi.

Yayın Tarihi: 30/08/14 12:17
okuma süresi: 2 dak.
G-3 tüfeğiyle hayatına son verdi
A- A A+

Alithia gazetesinde yer alan haberde, intihar olayının "Mağusa" kazasına bağlı Liopetri ile Avgoru köyleri arasındaki bir bölgede gerçekleştiği ve Rum polisinin konuyu araştırmakta olduğu haber verildi.

KORNO CİNAYETİ: "G-3 CİNAYETTEN SONRA ALINDI"

Fileleftheros gazetesinde yer alan haberde ise, geçtiğimiz günlerde, eski eşini çocuklarının önünde öldürüp iki kişiyi de yaraladıktan sonra intihar eden Hristos Eleftheriu'nun, Rum Milli Muhafız Ordusu (RMMO) tarafından kendisine zimmet edilen G-3 tüfeğinin, cinayetten önce değil, yaşanan trajediden bir gün sonra RMMO'nun direktifleriyle Polis tarafından teslim alındığı haber verildi.

Gazete bu durumun, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hizmetlerinin, Elefteriu'nun psikolojik sorunları olduğu konusunda RMMO'yu bilgilendirdiği ve askeri tüfeğin geçtiğimiz Temmuz ayında Elefteriu'dan alındığı konusunda, yetkililer tarafından yapılan bilgilendirmeyi çürüttüğünü ekledi.

Gazete, RMMO'nun ise, olayın failini izledikleri konusunda Ruh ve Sinir Hastalıkları Hizmetleri'nin kendilerini bilgilendirdiğini yalanladı.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.