GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Nestoros, Mavridis'le görüştü

Nestoros, Mavridis'le görüştü

Kayıp Şahıslar Komitesi Rum üyesi Nestoras Nestoros'un, DİKO'nun Avrupa Parlamentosu (AP) Milletvekili Kostas Mavridis ile görüştüğü bildirildi.

Yayın Tarihi: 30/08/14 12:19
okuma süresi: 1 dak.
Nestoros, Mavridis'le görüştü
A- A A+

Fileleftheros gazetesi, görüşmenin ne zaman ve nerede yapıldığıyla ilgili herhangi bir detaya yer vermezken, Nestoros ile Mavridis'in, kayıpların akıbetinin belirlenmesine ilişkin çalışmalar ve konunun AP'da daha ileri nasıl götürülebileceğini ele aldıklarını yazdı.

Habere göre, Nestoros, Kayıp Şahıslar Komitesi'nin ödeneklerinin artırılması gerektiğini de vurguladı. Nestoros, kayıp şahısların yakınlarının yaşlarının ilerlemiş olması nedeniyle, çalışmaların hızlandırılmasının gerekliliğine dikkat çekti.

Mavridis ise, Kayıp Şahıslar Komitesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve bu çalışmaları destekleyeceğini söyledi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.