GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

KKTC Dışişleri Bakanlığı'nın açıklaması Rum basınında

KKTC Dışişleri Bakanlığı'nın açıklaması Rum basınında

KKTC Dışişleri Bakanlığı'nın, AB Kıbrıs Türk Masası'nın Genişleme Genel Müdürlüğü'nden alınarak Bölgesel Politikalar Genel Müdürlüğü'ne aktarılmasına ilişkin tepkisi Rum basınında da yer buldu.

Yayın Tarihi: 13/09/14 11:12
okuma süresi: 1 dak.
KKTC Dışişleri Bakanlığı'nın açıklaması Rum basınında
A- A A+

Fileleftheros gazetesi: "Genişleme Tatile Çıktı – Kıbrıs Türk Masasının Bölgesel Politikalar Müdürlüğüne Aktarılmasına Türk Tepkileri" başlıkları altında verdiği haberinde, AB Komisyonu'nun yeni başkanı Jean-Calude Juncker'in yaptığı ilk işlerden biri olan Kıbrıs Türk Masasını Genişleme Genel Müdürlüğü'nden alarak Bölgesel Politikalar Genel Müdürlüğü'ne aktarmasının Türk tarafının tepkisini çektiğini yazdı.

Gazete haberinde, elde ettiği bilgilere göre bu konuda AB diplomatlarına yönelik girişim ve protestoların yapıldığını belirtti ve KKTC Dışişleri Bakanlığı'nın konuya ilişkin açıklamamasını yansıttı.

Politis gazetesi de konuya ilişkin haberini: " 'Tarafsızlık Kaybediliyor – Kıbrıs Türk 'Dışişleri' Task Force'un Taşınmasından Rahatsız Oldu" başlıkları altında yansıttı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.