GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 2 dak.

Anastasiadis, geceyi bir klinikte geçirdi

Anastasiadis, geceyi bir klinikte geçirdi

Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis'in AB zirve toplantısı için gittiği Brüksel'de ileri derecede burun kanaması şikayetiyle dün sabaha yakın, ambulansla Brüksel'deki Saint Luc Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi.

Yayın Tarihi: 24/10/14 12:31
okuma süresi: 2 dak.
Anastasiadis, geceyi bir klinikte geçirdi
A- A A+

Anastasiadis'in, doktorlar tarafından yapılan gerekli müdahalenin ardından sabah 11:00 sularında hastaneden taburcu edildiği ancak Anastasiadis'in öğleden sonra yine ileri derecede burun kanaması şikayetiyle, Brüksel'deki özel bir kulak-burun boğaz kliniğine yatırıldığı ve geceyi burada geçirdiği de ifade edildi.

Fileleleftheros gazetesi ve diğer gazeteler, Anastasiadis'in yüksek tansiyona bağlı ileri derecede burun kanaması şikayetiyle Brüksel'de hastaneye kaldırılması haberine geniş bir şekilde yer verdiler.

Gazete, Anastasiadis'e dün akşam geceyi geçireceği klinikte buruna yakma işleminin uygulandığını da yazdı.

Habere göre Rum Hükümet Sözcüsü Nikos Hristodulidis konu hakkında yaptığı açıklamada Anastasiadis'in sağlık durumunun kötüleştiğine dair kamuoyundaki söylemlere atıfta bulunarak Anastasiadis'in sağlık durumunun iyi olduğunu, hastane doktorlarının tedbir amaçlı olarak Anastasiadis'in geceyi klinikte geçirmesine karar verdiğini söyledi.

YABANCI YETKİLİLER ANASTASİADİS'İN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALDI

Alithia gazetesi İngiltere Başbakanı David Cameron ve Avrupa Konseyi Başkanı Herman Van Rompuy'un Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis'in sağlık durumu hakkında bilgi almaya ilgi gösterdiğini yazdı.
Gazete ayrıca partiler, parti başkanları ve örgütlerin mesaj yayımlayarak Anastasiadis'e geçmiş olsun dileklerinde bulunduğunu belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.