GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

EDEK Gazimağusa ziyaretine katılmayacak

EDEK Gazimağusa ziyaretine katılmayacak

DİKO, EDEK ve Rum Ekologlar ve Çevreciler Hareketi'nin, Kıbrıslı Türk ve Rum siyasi partilerin Slovakya Büyükelçiliği himayesinde Ledra Palace'ta gerçekleştirdikleri toplantılarda kararlaştırdıkları, "Gazimağusa'yı ziyaret etme" kararına uymaktan vazgeçtikleri bildirildi.

Yayın Tarihi: 30/10/14 12:10
okuma süresi: 1 dak.
EDEK Gazimağusa ziyaretine katılmayacak
A- A A+

Fileleftheros gazetesi, üç partinin, Türkiye'nin Güney Kıbrıs'ın sözde Münhasır Ekonomik Bölgesi'ndeki (MEB) sözde ihlalleri sona ermeden iki toplumlu temasların yapılmaması gerektiği; bu temaslarla Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis'e sözde Türk ihlalleri ortadan kalkmadan müzakerelere dönme yönünde baskı yapılacağı görüşünü benimsediklerini yazdı.

Haberde, AKEL ve DİSİ'nin ise, ikili temasların sona erdirilmesinin, "Kıbrıslı Türkleri, Türkiye'ye daha çok yönlendireceği" görüşünü savunarak, yarın gerçekleştirilmesi beklenen ziyarete katılacakları vurgulandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.