GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 2 dak.

Baf Belediye Başkanı Vergas, istifasını sunuyor

Baf Belediye Başkanı Vergas, istifasını sunuyor

Adı birçok skandala karışan Baf Belediye Başkanı Savvas Vergas'ın bugün istifasını sunmasının beklendiği haber verildi.

Yayın Tarihi: 21/11/14 11:53
okuma süresi: 2 dak.
Baf Belediye Başkanı Vergas, istifasını sunuyor
A- A A+

Alithia gazetesi manşetten verdiği haberinde, polis soruşturmasının yapıldığı birçok olaya karıştığına dair ardı arkası kesilmeyen "ifşaların" baskısına daha fazla dayanamayan Vergas'ın, "eğer bir aksilik olmazsa" bugün istifasını sunacağını yazdı.

Edindiği bilgilere göre, Vergas'ın dün partisi DİKO'nun Başkanı Nikolas Papadopulos'a istifa etme kararı konusunda bilgi verdiğini aktaran gazete, parti ve Papadopulos'un da zaten arzularının bu yönde olduğunu belirtti.

Gazete Vergas'ın istifa etmesi ve istifasının kabul edilmesi durumunda 40 ya da 50 gün içerisinde Baf'ta belediye başkanlığı seçimi olacağını yazdı.

Gazete bu arada, DİSİ ile EDEK'in dün yaptıkları açıklamalarda Vergas'ın adının birçok skandala karıştığını savunarak, Vergas'ı istifaya çağırdığını aktardı.

YENİ BİR SKANDAL

Öte yandan Vergas hakkında yeni bir soruşturma başlatıldığını belirten gazete, meselenin Vergas'ın "Pafos Aphrodite Festival ltd" şirketine, çeşitli tarihlerde düzenlenen operaların biletleri konusunda 24 bin Euro borcu olmasıyla ilgili olduğunu kaydetti.

Önceki günlerde, Vergas'ın evinin yanında yeşil alana özel bir tenis kortu yaptırmasının ortaya çıkmasıyla adı yeniden gündeme gelmişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.