GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Eleni Theoharus: "Doğal gaz çözüm için teşvik olmalı"

Eleni Theoharus: “Doğal gaz çözüm için teşvik olmalı"

DİSİ Avrupa Parlamentosu üyesi Eleni Theoharus, doğal gazın Kıbrıs sorununun doğru çözümü için teşvik olması gerektiğini, ayrıca Rum göçmenlerin de desteklenmesinde kullanılması gerektiğini ifade etti.

Yayın Tarihi: 28/11/14 11:47
okuma süresi: 1 dak.
Eleni Theoharus: “Doğal gaz çözüm için teşvik olmalı"
A- A A+

Fileleftheros gazetesine göre DİSİ AP üyesi Eleni Theoharus yaptığı açıklamada, doğal gazın, Kıbrıs sorununun doğru çözümü, Kıbrıslı Türklerin ve Kuzey bölgelerinin, BM ve AB tarafından tanınan "Kıbrıs Cumhuriyeti"ne yeniden entegrasyonu, ayrıca ileri sürdükleri "işgalin yaralarının" sarılması için bir teşvik ve araç olması gerektiğini savundu.

Theoharus, doğal gaz giderlerinden, Kuzey'deki Rum mallarının kurtarılmasının ve de Rum göçmenler için fon oluşturulmasının da sağlanabileceğini ileri sürdü ve Rum göçmenlerden bir çoğunun ekonomik sorunlarla boğuştuğunu, tazminat için Türkiye'ye yönelmek zorunda kaldığını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.