GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 2 dak.

Anastasiadis: "İlişki tespit edilirse, istifa ederim!"

Anastasiadis: "İlişki tespit edilirse, istifa ederim!"

Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Ryanair'in Rum Havayolları Şirketi'ni satın alması konusuna şahsının veya eski avukatlık bürosunun herhangi bir müdahale veya ilişkisi ispat edilirse, Rum Yönetimi Başkanlığı görevinden istifa edeceğini açıkladı.

Yayın Tarihi: 28/11/14 15:13
okuma süresi: 2 dak.
Anastasiadis: "İlişki tespit edilirse, istifa ederim!"
A- A A+

Rum radyosu, Anastasiadis'in Rum basınındaki konuyla ilgili haberler ve siyasi partilerden gelen eleştiriler üzerine yazılı açıklama yaptığını duyurdu.

Anastasiadis, Rum Yönetimi Başkanlığı'nı kazandığında eski avukatlık bürosundan ayrıldığını ve ortaklarıyla, "Nikos Hr. Anastasiadis ve Ortakları" isimli avukatlık bürosunun, çıkarları devlet tarafından alınacak kararlara bağlı olacak kimseyi temsil etmeyi kabul etmeyeceği konusunda anlaşma yaptıklarını belirtti.

Anastasiadis, eski avukatlık bürosu "Nikos Hr. Anastasiadis ve Ortakları"nın Ryanair'ı temsil edeceği bilgisini aldığında müdahale ederek, ortaklarına daha önce yaptıkları anlaşmayı hatırlattığını ve eski avukatlık bürosunun bu şirketle ilişkisini kestiğini kaydetti.

Anastasiadis; Rum Başsavcı, Sayıştay Başkanı ve Meclis Kurumlar Komitesi Başkanı'na hakkındaki iddiaların derhal araştırılması çağrısı yaptı ve şahsının veya eski avukatlık bürosunun herhangi bir müdahale veya ilişkisinin ispatlanması halinde, Rum Yönetimi Başkanlığı'ndan derhal istifa edeceğini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.