GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Mari davası sonuçlandı…

Mari davası sonuçlandı…

Larnaka'ya bağlı "Mari" (Tatlısu) köyünde bulunan "Evangelos Florakis Deniz Üssü"nde 11 Temmuz 2011'de meydana gelen ve 13 kişinin ölümüne yol açan patlamayla ilgili 3 yıldır devam eden dava dün sonuçlandı.

Yayın Tarihi: 20/12/14 12:18
okuma süresi: 1 dak.
Mari davası sonuçlandı…
A- A A+

Simerini gazetesi, dava kapsamında yargılanan Rum Dışişleri Eski Bakanı Markos Kiprianu ve İtfaiye Eski Müdürü Andreas Nikolau'nun beraat ettiğini; Rum Savunma Eski Bakanı Kostas Papakostas, İtfaiye Müdür Yardımcısı Haralambos Haralambus ve Afet Özel Müdahale Birimi (EMAK) Müdürü Andreas Loizidis'in mahkum edildiğini yazdı.

Gazete, Rum Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlayan ve daha sonra temyiz talebiyle Yüksek Mahkeme'ye taşınan davada, Papakostas aleyhindeki 5 yıllık hapis cezasının oy çokluğuyla onandığını kaydetti.

Haberde, Haralambus ve Loizidis'in de, ikişer yıl hapis yatacağı belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.