GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Güney'de iflas eden şirketlerin sayısı artıyor

Güney'de iflas eden şirketlerin sayısı artıyor

Güney Kıbrıs'ta iflas eden şirketlerin sayısının 2 bin olduğu, 4-5 bin şirketin de iflas sürecine girmesinin beklendiği iddia edildi.

Yayın Tarihi: 27/01/15 11:59
okuma süresi: 1 dak.
Güney'de iflas eden şirketlerin sayısı artıyor
A- A A+

Fileleftheros gazetesi, haberinde, iflas eden şirketler veya borçlulara kefil giren kişilerin durumunun Rum Meclisi Maliye ve İçişleri Komitelerinin dün yaptıkları ortak toplantıda ele alındığını yazdı.

Gazete, Rum Şirketler Mukayyitliği yetkilisi Yorgos Karoçakis'in konuya ilişkin verdiği bilgilendirmede, iflas eden kişilerin kefillerinin, borçları ödeme yükümlülüğüyle karşı karşıya olması ancak iflas edenlerin bir süre sonra bu yükten kurtulmalarının hükümeti de düşündürdüğünü belirtti.

Karoçakis, 10 bin kişinin ve 2 bin şirketin iflas sürecinde olduğunu, 4 ila 5 bin şirketin de iflas sürecine girmesinin beklendiğini belirterek, iflaslarla ilgili yasaların bir an önce onaylanması gerektiğini vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.