GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Kiprianu, Brüksel'deki temaslarını sürdürüyor

Kiprianu, Brüksel'deki temaslarını sürdürüyor

AKEL Genel Sekreteri Andros Kiprianu'nun, Brüksel'deki temaslarını sürdürdüğü haber verildi.

Yayın Tarihi: 26/02/15 13:01
okuma süresi: 1 dak.
Kiprianu, Brüksel'deki temaslarını sürdürüyor
A- A A+

Politis gazetesinin haberine göre, Brüksel'de Avrupa Parlamentosu Demokratik Sol Parti etkinliğine katılan Kiprianu, buradaki konuşmasında Kıbrıs sorunuyla ilgili mesajlar verdi. Kiprianu, müzakere sürecinin "Kıbrıs MEB"indeki Türk ihlalleri yüzünden ertelenmesiyle, Kıbrıs sorununda kısa zaman önce meydana gelen gelişmeleri oldukça endişe verici olarak tarif etti.

"Türkiye'nin bu kez çok ileri gittiği" iddiasında bulunan Kiprianu, "Şimdi önemli olan, Türk tahriklerinin göğüslenmesi, oldu-bittilerin ortadan kaldırılması ve müzakere sürecinin yeniden başlayabilmesi olduğunu" öne sürdü.

Gazete, Kiprianu'nun Brüksel temasları sırasında Avrupa Komisyonu Başkanı Jean Claude Juncker'in iki çalışma arkadaşıyla da bir araya geldiğini ve Juncker'e, Kıbrıs sorununda müdahalede bulunması çağrısı yaptığını ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.