GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Sürüklenen şamandıra için uyarı

Sürüklenen şamandıra için uyarı

Güney Kıbrıs'a ait 14 metre yüksekliğindeki bir şamandıranın denizde meydana gelen dalgalardan ötürü bağlı bulunduğu noktadan koptuğu ve Güney Kıbrıs ile Suriye arasında sürüklendiği bildirildi.

Yayın Tarihi: 27/02/15 12:19
okuma süresi: 1 dak.
Sürüklenen şamandıra için uyarı
A- A A+

Fileleftheros gazetesi, Rum Oşinografi Merkezi'ne ait olup, meteorolojik ve sismik verilerin toplanmasında kullanılan dev şamandıranın bölgede seyredecek gemiler için tehlike oluşturabileceği uyarısında bulunulduğunu yazdı.

Gazete, şamandıranın Afrodit parselinin 20 kilometre açığında bağlı bulunduğunu ve Noble şirketi için veri topladığı yönünde iddiaların da bulunduğunu belirtti. Haberde, şamandıranın, deniz akıntıları sebebiyle "Apostolos Andreas burnu açıklarına sürüklendiğini ve Fransız savaş gemisi tarafından tespit edilerek, Rum makamlarına bildirildiği vurgulandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.