GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Kuyalis, Hellim konusunda lobi faaliyetlerini doğruladı

Kuyalis, Hellim konusunda lobi faaliyetlerini doğruladı

Rum Tarım Bakanı Nikos Kuyalis, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Polonya ve Slovakya'nın, hellim patenti konusunda Kıbrıs Türk tarafının taleplerinin karşılanması için AB Komisyonu'na girişimde bulunduklarını doğruladı.

Yayın Tarihi: 02/03/15 10:19
okuma süresi: 1 dak.
Kuyalis, Hellim konusunda lobi faaliyetlerini doğruladı
A- A A+

Simerini gazetesi "Brüksel'deki Türk Lobisi Hellim Patentinin Verilmesinin Engellenmesi Amacıyla Yoğunlaşıyor" başlığı altında verdiği haberinde, Rum Tarım Bakanı Kuyalis'in dün bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, AB üyesi dört ülkenin hellim konusunda Kıbrıs Türk tarafının taleplerinin kabul edilmesi yönünde girişim gerçekleştirdiklerini doğruladığını yazdı.

Habere göre Kuyalis, Kıbrıs Rum tarafının hellim patenti talebinin mart ayında, herhangi bir dipnot olmaksızın AB resmi gazetesinde yayınlanacağı konusunda iyimser olduğunu ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.