GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 2 dak.

Rumlar, Anastasiadis'in kriz icraatlarından memnun değil

Rumlar, Anastasiadis'in kriz icraatlarından memnun değil

Rumların, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis'in kurumsal kriz konusundaki icraatlarından memnun olmadığı bildirildi.

Yayın Tarihi: 20/04/15 10:26
okuma süresi: 2 dak.
Rumlar, Anastasiadis'in kriz icraatlarından memnun değil
A- A A+

Simerini gazetesinde dün çıkan ve bugün de ikinci kısmı yayımlanan ankete göre, katılımcıların yarısı, Anastasiadis'in kurumsal konulardaki icraatlarından memnun olmasa da, erken seçime gidilmesi konusuna karşı çıkıyor.

Katılımcıların beşte biri, Anastasiadis'in, aleyhinde yolsuzluk ve rüşvet iddiaları olan Başsavcı Yardımcısı Rikkos Erotokritu ile ilgili başta verdiği tepkiden hoşnut olmadıklarını dile getirdi.

Ankete katılanlar, erken seçim olmasını isteyip istemedikleri sorusuna yüzde 57 oranında "erken seçim olmasın", yüzde 43 oranında da "erken seçim olsun" yanıtını verdi.

Karma oy konusuyla ilgili olarak ise, katılımcıların yüzde 75'i olumlu görüş belirtti, yüzde 25'i de karma oya karşı olduklarını beyan etti.

Katılımcılar, Kıbrıs sorununa çözüm bulunmasının, ülkedeki siyasi sorunları çözeceği konusunda ise yüzde 54 oranında "olumlu", yüzde 42 oranında "olumsuz", yüzde 4 oranında da "bilmiyorum/yanıtlamıyorum" şeklinde görüş belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.