GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 2 dak.

DİKO ile AKEL anlaşmazlığa düştü

DİKO ile AKEL anlaşmazlığa düştü

DİKO ile AKEL partilerinin, Gazimağusa'daki evlerinin ve dükkanlarının önüne "Kıbrıs Cumhuriyeti" bayrağı astıkları için haklarında dava açılan Koray ve Cinel Başdoğrultmacı'ya destek vermek için, geçtiğimiz gün Ledra Palace'ta düzenlenen etkinlik konusunda anlaşmazlığa düştükleri haber verildi.

Yayın Tarihi: 23/05/15 12:46
okuma süresi: 2 dak.
DİKO ile AKEL anlaşmazlığa düştü
A- A A+

DİKO'nun, AKEL ile DİSİ partilerini Kıbrıslı Türk çifte destek vermek için yapılan etkinliğe katılmadıkları gerekçesiyle eleştirdiğini yazan Fileleftheros, AKEL'in ise, Kıbrıslı Türk çifte çeşitli fırsatlarla desteğini gösterdiğini belirttiğini aktardı.

Gazeteye göre AKEL açıklamasında "şimdi bayrağı hatırlayanların kuyruğu olmayacağını" ekledi.

Öte yandan gazete, Kıbrıslı Türk çiftin davasının dün de sürdüğünü belirtti ve haberinde "Kıbrıslı Türk Çift Yine Bozkurtların Çemberinde Kaldı" başlığını kullandı.

Politis gazetesi habere "Kıbrıslı Türk Çiftin Davası Haftaya Devam Edecek- AKEL DİKO'ya Şimdi Bayrağı Hatırlayanların Kuyruğu Olmayacağı Şeklinde Yanıt Verdi" başlıklarıyla yer verirken, Simerini habere "Bozkurtlar Sindi- Mahkemedeki Dünkü Süreç Olaysız Geçti", Haravgi ise "Federasyon Karşıtlarının Kuyruğu Olmayacak- AKEL'in Koray ve Cinel Çiftine Olan Dayanışma ve Desteği Hakiki" başlıklarını attı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.