GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Mısır - Güney Kıbrıs arama kurtarma tatbikatı

Mısır - Güney Kıbrıs arama kurtarma tatbikatı

Güney Kıbrıs ile Mısır'ın, Cumartesi günü Kıbrıs'ın güneyinde deniz bölgesinde arama-kurtarma tatbikatı gerçekleştirdiği haber verildi.

Yayın Tarihi: 25/05/15 09:56
okuma süresi: 1 dak.
Mısır - Güney Kıbrıs arama kurtarma tatbikatı
A- A A+

Fileleftheros gazetesi, Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre "CYPEG – 01/15" adlı tatbikatta yaralıların gemiden tahliye edilmesi senaryosunun hayata geçirildiğini kaydetti.

Tatbikatın başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini aktaran gazete, tatbikatta Rum Milli Muhafız Ordusu'nun helikopterleri ve Mısır Denizcilik Akademisi'nin eğitim amacıyla Güney Kıbrıs'ta bulunan gemisinin yer aldığını belirtti.

Gazete tatbikatta yer alan deniz ve hava araçlarının kontrol ve koordine etme görevinin Larnaka Arama Kurtarma Koordinasyon Merkezi'nde olduğunu da kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.