GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 2 dak.

26 yaşındaki Lübnanlı'nın Hizbullah ile bağlantısı olduğundan şüpheleniliyor

26 yaşındaki Lübnanlı'nın Hizbullah ile bağlantısı olduğundan şüpheleniliyor

Larnaka'da Çarşamba günü, evinde iki buçuk kilo amonyum nitrat bulunan ve gözaltına alınan 26 yaşındaki Lübnanlının, Hizbullah terör örgütüyle bağlantısının bulunduğundan şüpheleniliyor

Yayın Tarihi: 29/05/15 10:19
okuma süresi: 2 dak.
26 yaşındaki Lübnanlı'nın Hizbullah ile bağlantısı olduğundan şüpheleniliyor
A- A A+

Politis gazetesi, edindiği bilgilere dayanarak söz konusu şahsın, Lübnan'daki Hizbullah terör örgütüyle bağlantısının bulunabileceğini ve Rum polisinin de araştırmalarını bu yönde yoğunlaştırdığını yazdı.

Gazete, polisin, Güney Kıbrıs'taki İsrail Büyükelçiliği, İsrailli şirketler ve benzeri İsrail çıkarlı kuruluşları hedef alan bir terör eylemi olasılığı üzerinde durduğunu kaydederken, gözaltına alınan şahıs aleyhinde, Larnaka Kaza Mahkemesi'nde 8 günlük tutuklama emri verildiğini belirtti.

Öte yandan Alithia gazetesi ise, Lübnanlının evinde bulunan amonyum nitratın terör eyleminde kullanılması olasılığının uzak bir olasılık olduğunu yazdı.

Haberde, Lübnanlının evinde 67 bin buz kalıbı bulunduğu ve bu buz kalıplarının içerisinde, amonyum nitratın yanı sıra başka maddeler de bulunduğu; amonyum nitratın bu maddelerden ayrıştırılarak patlayıcı maddeye dönüştürülebilmesi için de uzun bir prosedür gerektiği ifade edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.