GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Harmancı ve Yorgacis'ten liderlere mektup

Harmancı ve Yorgacis'ten liderlere mektup

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı ve Lefkoşa Rum Belediyesi Başkanı Konstantinos Yorgacis'in Lefkoşa'da yeni sınır kapıları açılmasına ilişkin liderlere mektup göndermesi, Kıbrıs Rum basınında da yer buldu. Yorgacis'in Baf Kapısı'nın yanında barikatların yayalara açılması talebi üzerinde duruldu.

Yayın Tarihi: 30/05/15 11:35
okuma süresi: 1 dak.
Harmancı ve Yorgacis'ten liderlere mektup
A- A A+

Fileleftheros ve diğer gazeteler, Harmancı ve Yorgacis'in konuya ilişkin ortak gündem belirlediklerini ve Harmancı'nın Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Yorgacis'in ise Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis'e konuya ilişkin mektup gönderdiklerini yazdılar.

Habere göre Yorgacis mektubunda, "Lefkoşa'da bulunan tüm "barikatların yayalara açılması, kentin doğusunda da araç geçişleri için bir noktanın açılması" talebini mektubunda dile getirdi.

Yorgacis mektubunda, özellikle "Baf Kapısı'nın açılmasının önemine dikkat çekerek, bölgede Kıbrıs'taki beş dini toplumunun birlikte var olduğunun" altını çizdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.