GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Rum Tapu Dairesi'nde sahte mühürle işlem şüphesi

Rum Tapu Dairesi'nde sahte mühürle işlem şüphesi

Rum Başsavcılığı, Girne'nin Karşıyaka (Vasiliya) bölgesinde bulunan bir arazinin 1974 öncesi sahibi olan Kıbrıslı bir Rum'un şikayeti üzerine, söz konusu arazinin bir başkasına yasadışı şekilde devredildiği gerekçesiyle soruşturma başlattı.

Yayın Tarihi: 30/06/15 11:06
okuma süresi: 1 dak.
Rum Tapu Dairesi'nde sahte mühürle işlem şüphesi
A- A A+

Politis gazetesi, Kıbrıslı Rum Yorgos Siapettas'ın Rum Başsavcılığına başvurarak, annesinden miras kalan "Vasilya" bölgesinde "2/1 pafta/plan 11/20" numaralı arazisinin sözde Rum "Girne Tapu Dairesi'nde" gerçekleştirilen sahte işlemlerle bir başkasına devredildiği yönünde şikayette bulunduğunu yazdı.

Gazete, Rum başsavcılığının konu hakkında soruşturma başlattığını ve Rum Tapu Dairesi'nde sahte mühürle işlem yapılmış olabileceği şüphesini araştırdığını aktardı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.