GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Eide, Limasol'daki iki toplumlu etkinliğe katılacak

Eide, Limasol'daki iki toplumlu etkinliğe katılacak

BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide'nin, bu akşam Limasol'da, "Ortak Avrupalı Geleceğimizi Tasarlarken" adlı açık oturumda konuşma yapacağı bildirildi.

Yayın Tarihi: 29/07/15 11:42
okuma süresi: 1 dak.
Eide, Limasol'daki iki toplumlu etkinliğe katılacak
A- A A+

Fileleftheros gazetesi, OPEK ile Avrupa Komisyonu'nun Güney Kıbrıs'taki Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinlikte, Eide'nin Kıbrıslı Türk ve Rum Ticaret Odalarının çözümle birlikte oluşacak ekonomik perspektiflerle ilgili görüşlerini, Fikri Toros ile Fidias Pilidis'ten dinleyeceğini, ayrıca Kıbrıslı Türk gazeteci Hasan Kahvecioğlu ile Rum gazeteci Kiriakos Pieridis'ten de, basın-yayın organlarının rolü ile ilgili görüşleri alacağını yazdı.

Habere göre Avrupa Komisyonu'nun Güney Kıbrıs'taki Temsilciliği'nin Başkanı Yorgos Markopuliotis de AB'nin rolü ile ilgili bilgi verecek. Açıkoturumun açılışında ayrıca OPEK (Sosyal Reform Derneği) Başkanı Yiannis Tsouloftas da konuşacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.