GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

"Denizcilik Akademisi" için Arap Akademisi ile imza

"Denizcilik Akademisi" için Arap Akademisi ile imza

Rum tarafında faaliyet göstermekte olan "Lefkoşa Üniversitesi" ile Arap Bilim, Teknoloji ve Deniz Taşımacılığı Akademisi Larnaka'da Denizcilik Akademisi kurulması konusunda anlaşma imzalıyor.

Yayın Tarihi: 31/07/15 11:45
okuma süresi: 1 dak.
"Denizcilik Akademisi" için Arap Akademisi ile imza
A- A A+

Simerini'nin haberine göre "Larnaka Intercollege"de Cumartesi (yarın) 18.00'de düzenlenecek imza törenine Rum Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Marios Dimitriadis, Savunma Bakanı Hristoforos Fokaidis, Larnaka Belediye Başkanı Andreas Luruciadis, yerli ve yabancı denizcilik şirketleri temsilcileri, Rum Ortodoks Kilisesi temsilcisi ve basın katılacak.

Haberde Doğu Akdeniz Deniz Bilimleri Enstitüsü (Mar.In.E.M) ve "Intercollege" desteğiyle kurulacak ve yeni ders yılıyla birlikte faaliyete başlayacak Denizcilik Akademisi'nin merkezinin Larnaka'da, deniz kenarındaki Larnaka Intercollege tesislerinde olacağı belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.