GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Güneyde 3 televizyon kanalı yayınlarını durduruyor

Güneyde 3 televizyon kanalı yayınlarını durduruyor

Güneyde yayın yapan 3 televizyon kanalı yüksek yıllık ücretler sebebiyle yayınlarına 1 Eylül 2015'den itibaren son veriyor.

Yayın Tarihi: 24/08/15 15:49
okuma süresi: 1 dak.
Güneyde 3 televizyon kanalı yayınlarını durduruyor
A- A A+
Famagusta Gazzette'nin haberine göre Güneydeki en büyük yayın sağlayıcı olan Velister Uydu Platformu üzerinden yayın yapan Capital, Extra ve Mad adlı 3 ulusal kanal, yıllık kanal ücretlerinin 62 bin Euro'dan 182 bin Euro'ya çıkması sebebiyle yayınlarını durdurma kararı aldı.

ANT 1, Sigma, Plus ve Mega Yayın kuruluşlarının ortak uydusu olan Velister'in fiyatlarındaki bu anormal artış Kıbrıs Radyo ve Televizyon Kurumu'nun da durumdan endişe etmesine yol açtı.

Kurum yaptığı açıklamada 'gelinen noktadan' son derece endişeli olduğunu belirterek TV kanallarının kapatılmasını üzüntüyle karşıladığını açıkladı.

Capital ve Extra, Limasol bölgesinde haber ve müzik ağırlıklı yayın yapan kanallarken, Mad TV ise sadece müzik videoları yayını yapıyordu.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.