GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 2 dak.

Larnaka, Kıbrıs Rallisi'nin başlangıç ve bitişine ev sahipliği yapacak

Larnaka, Kıbrıs Rallisi'nin başlangıç ve bitişine ev sahipliği yapacak

Bu yılki Kıbrıs 2015 Rallisi'nin Başlama ve Bitiş Törenleri Larnaka'da yapılacak.

Yayın Tarihi: 28/08/15 16:09
okuma süresi: 2 dak.
Larnaka, Kıbrıs Rallisi'nin başlangıç ve bitişine ev sahipliği yapacak
A- A A+

Cuma günü yapılan basın açıklamasına göre, bu yılki etkinlik için hazırlıkların iyi gittiği belirtildi. Kıbrıs Rallisi, 25-27 Eylül tarihlerinde Lefkoşa merkezli olacak.

Adada gerçekleştirilen ralli geleneksel olarak Kıbrıs Rallisi'ni eşsiz kılan Avrupa Ralli Şampiyonası sekizinci turu ve Ortadoğu Ralli Şampiyonası'nın beşinci turu olan iki FIA bölgesel şampiyona turuna ev sahipliği yapmaya devam edecek.

Açıklamada, rallinin başlama ve bitişinin Larnaka'da yapılacak olmasının, dünyadaki milyonlarca Eurosport izleyicisine Kıbrıs'ın harika bir tatil yeri olduğunu hatırlatması bakımından büyük bir fırsat olacağı belirtildi.

Larnaka Belediye Başkanı Andreas N. Louroutziatis, Kıbrıs Rallisi'nin Başlama ve Bitiş Töreni'ne bu yıl Larnaka'nın ev sahipliği yapacak olmasını memnunlukla karşıladı. Louroutziatis, "Belediye ve Kıbrıs Otomobil Kurumu'nun bir araya gelmesi harika, Başlama ve Bitişe ev sahipliği yapmak, sadece motor sporlarını ve adamızı tanıtmak değil yol güvenliği ve sürüş sorumluluğuyla ilgili mesajlar vermek için büyük bir fırsat" dedi.

Kıbrıs Otomobil Kurumu Başkanı Antonis Michaelidis de, Kıbrıs Rallisi'ni ve genelde Kıbrıs'ı planlamanın büyük bir adım olduğunu söyledi.

Michaelidis, Başlama ve Bitiş Törenine Larnaka'nın ev sahipliği yapmasıyla milyonlarca Eurosport izleyicisinin, heybetli Finikoudes Caddesi'ni, ayrıca sadece birkaç adım ötedeki denizi seyretme fırsatı vereceğini kaydetti.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.